Locatie

KAAI 37, een oase van rust aan de jachthaven.

Project KAAI 37 is gelegen aan het Kempisch dok in de Cadixwijk, een rustige buurt omringd door water en jachthavens, op wandelafstand van het centrum. De wijk rond het Eilandje wordt zowel door de overheid als door privé-initiatieven grondig gerenoveerd tot een van de meest sfeervolle, kwalitatieve en milieuvriendelijke buurten van de stad.

De vernieuwde Cadixwijk zal vlot bereikbaar zijn met het openbaar vervoer door de komst van een nieuwe tramlijn die de buurt met het centrum verbindt. Historische gebouwen zoals het Noorderpershuis en nieuwe initiatieven zoals het Red Star Line Museum, de Badboot, wandelboulevards en het groene Cadixplein zorgen voor een dynamische sfeer en maken van de Cadixwijk een investering met gegarandeerd rendement.KAAI 37, een oase van rust aan de jachthaven


Cadixwijk

Temidden van beschermde en gerestaureerde historische gebouwen, verrijzen ambitieuze renovatie- en nieuwbouwprojecten en nieuwe straten en pleinen. Tegen 2020 zal de Cadixwijk zijn oorspronkelijke functie als woonwijk aan de haven opnieuw veroverd hebben en zal de wijk herleven als nooit tevoren. De buurt zal uitgroeien tot een moderne gezinswijk van 4000 inwoners, waarvan 75 procent van de nieuwe gebouwen bestemd is voor wonen. Veel aandacht gaat naar de duurzame ontwikkeling: er zal energiezuinig gebouwd worden, met groendaken, zuinige wijkverlichting en veel groen. Het intieme en sociale karakter van de wijk wordt behouden.


Cadixwijk, ambitieuze renovatie- en nieuwbouwprojecten en nieuwe straten en pleinen