Appartement

€ 299.900 -

Omschrijving


Welkom bij nieuwbouwproject LOGGIA, gelegen in de Antwerpse Harmoniewijk.

Het gebouw, ontworpen door B+ Architects, gaat naadloos op in de omgeving en betekent een schitterende meerwaarde voor de rustige en residentiële buurt.

LOGGIA biedt een ruime variëteit aan appartementen met één tot vier slaapkamers. Vanop de zuid-west georiënteerd terrassen aan de achterzijde is er een prachtig zicht op de tuinen van de gelijkvloerse appartementen. Daarbovenop zorgt de achterliggende gemeenschappelijke tuinzone voor een extra groen binnengebied.

De 23 wooneenheden worden vakkundig afgewerkt volgens een lastenboek. Alle units maken gebruik van een collectief verwarmingssysteem met warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. Het systeem garandeert een energie-efficiënte werking en minimaliseert de ecologische voetafdruk van de toekomstige bewoners.

Indeling B.1.1: Inkomhal met separaat toilet. Ruime leefruimte met toegang tot het terras. Open keuken met eiland voorzien van alle gebruikelijke toestellen. Berging met aansluitingen wasmachine en droogkast. Eén slaapkamer met ruimte voor een dressingkast. Badkamer met enkele wastafel en douche.

De ondergrondse verdieping biedt autostaanplaatsen die voorzien zijn van elektrische laadpunten. Voor de fietsers wordt een kwaliteitsvolle ruime fietsenstalling voorzien.

De werken zullen aanvangen in de zomer van 2023.

LOGGIA is een ideale investering voor wie op zoek is naar een woning of een investeringspand. De Harmoniewijk, vlakbij het Harmonie- en Koning Albertpark, is een perfecte uitvalsbasis in de Stad en biedt de perfecte balans tussen de rust en stilte van de omgeving en het bruisende Stadsleven.

Foto's


Details


Informatieplicht