Appartement

€ 3.200.000 -

Omschrijving


Een drieluik van esthetiek, detaillering en savoir-vivre.

U komt terecht in een oase van rust en luxe. De ruimtes vloeien in mekaar over en hebben elk kamerhoge skyline zichten.  Drie terrassen laten u zweven op de toppen van de stad :  een brand-new exclusief appartement in het hart van Antwerpen.

Vestiariekast met ingebouwde verlichting. Gastentoilet met marmeren afwerking.

De marmeren keuken is volledig uitgerust met twee spoeltafels, een zwart matte inductie Atag kookplaat, Venduro dampkap, Miele vaatwasser met auto dosage, ruime Liebherr ijskast met diepvrieslades, alle lades gedetailleerd afgewerkt. De twee VZug ovens zijn geïntegreerd in een zwevend marmeren kader onder een tweede werkblad. Een inloop servieskast met sfeervolle verlichting.
Toegang tot een terras.

Een leefruimte met eetgelegenheid en zitplaats, beiden badend in het daglicht van het kamerbrede terras, afgewerkt met travertin wanden en vloer. Een meterslange bibliotheekkast laat de zitruimte overvloeien. De parketvloer gaat naadloos over in alle ruimtes.

Een open dressingkamer in donkere eik en bronzen details met ingerichte kasten met linnen binnenbekleding, een eiland met lederen bekleed, het voltapijt verhoogt het luxueuze gevoel. De spiegeleffecten hebben een magisch effect op de ruimte.

Achter een blinde deur bevindt zich de waskamer en strijkgelegenheid, met tevens een marmeren vloer.

Twee schuifpuien leiden naar de badkamer, met overvloedig daglicht en weidse zichten over de stad. Een inloopdouche met rainshower en handdouche, twee wastafels, mat wit ligbad met ligkussen en toilet. Hoogwaardig kraanwerk van Vola, diverse zwarte spiegelkasten, lederen binnenafwerkingen.

De slaapkamer kent dankzij de twee schuifdeuren een open loft gevoel, heeft toegang tot twee terrassen en geniet van de verzichten.
Een kamerbreed ruim terras met twee bergkamers, travertin wanden en een glazen borstwering.

De tweede slaapkamer met eenzelfde symmetrie van schuifdeuren, heeft een eigen spoelgelegenheid met inox spoeltafel van Franke, Vola kraanwerk, in een kamerhoge spiegelkast verwerkt, met bijzondere diepte-effecten. Bibliotheekkast.

Twee ondergrondse parkeerplaatsen, bereikbaar via autolift.

Domoticasysteem, klimaatregeling in elke ruimte.

Hoogwaardige inrichting en afwerking onder architectuur van Linsen Van Diest.

Foto's


Details


Informatieplicht