Huis

€ 1.390.000 -

Omschrijving


Hoogwaardig gerenoveerde herenwoning op toplocatie

Deze prachtige herenwoning werd recentelijk volledig gerenoveerd naar hedendaagse normen, met het oog op behoud van de authentieke elementen van het gebouw. Dit herenhuis bevat tal van gunstige factoren zoals een garage met laadpaal, een ruime oprit, een stadstuin en een gezellig dakterras.

U betreedt de woning via een mooie inkomhal met statige marmeren trap. Vooraan bevindt zich TV kamer met prachtige parket en marmeren schouw. Aansluitend is een eetkamer op parket en een prachtige schouw. Hierop sluit de volledig nieuwe keuken aan, ingericht met alle keukentoestellen waaronder ook een wijnbar.

Op de eerste tussenverdieping bevindt zich een volledig nieuwe badkamer met douche en ingemaakte kasten.

De eerste verdieping omvat vooraan een lumineuze kantoorruimte/slaapkamer op visgraatparket en ingemaakte kasten, uitgevend op een balkon. Op deze etage bevindt zich eveneens de master bedroom met ingerichte dressing.

Verder vindt u op de tweede tussenverdieping eveneens een badkamer met douche en ingemaakte kasten.

De overige twee grote slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping. Het gezellige dakterras is bereikbaar via de slaapkamer.

De kelderverdieping omvat een ruime ingerichte bijkeuken op prachtige tegelvloer, uitgevend op gezellige stadstuin. Deze keuken biedt eveneens toegang tot een aparte douchekamer. Vooraan bevindt zich de garage met sectionaal poort en twee autostaanplaatsen op de oprit. De technische ruimte kan u ook in de kelderverdieping terugvinden.

Bijzonderheden:
- Prachtig volledig gerenoveerde herenwoning met behoud van authentieke elementen.
- Domotica, alarm, camerabewaking, zonnepanelen en elektrische rolluiken.
- Airconditioning in het gehele gebouw.
- Nieuwe verwarmingsketel met zonneregeling
- EPC waarde B

Foto's


Details


Informatieplicht