Appartement

€ 1.080.000 -

Omschrijving


Te midden van het bruisende stadscentrum, op wandelafstand van de Leopoldstraat, Schuttershofstraat en het Theaterplein bevindt zich dit uniek hoogwaardig afgewerkt appartement met terras en parkeergelegenheid.

Indeling: Inkomhal voorzien van ingemaakte vestiairekast en gastentoilet met handenwasser. Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot een ruime en uiterst lichte en zonnige leefruimte met grote raampartijen, bestaande uit een gezellige salonruimte, eetkamergedeelte en volledig geïnstalleerde en ruim opgezette vrijstaande keuken o.a. voorzien van de gebruikelijke toestellen. Aansluitend toegang tot een bijkeuken. Vanuit de leefruimte toegang tot een mooi zuidgericht terras van ca. 16m2 met verzichten.

Slaapgedeelte omvattende een grote slaapkamer, een riante dressingruimte en een badkamer voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet.
Verder vindt u twee ruime slaapkamers met beiden de mogelijkheid tot het plaatse van een dubbel bed.
Separaat een ruime technische berging en een multi-functionele ruimte van ca. 10 m2 met aansluitingen voor een was- en droogautomaat.
Op de tussenverdieping vindt u nog een ruime bureau/hobbyruimte terug.

Het volledige appartement is voorzien van ingemaakte kasten, voldoende bergruimte, vloerverwarming, hoge plafonds 3,10 m, hoge deuren.

Verhoog uw wooncomfort met de ondergrondse autostaanplaats voor 2 wagens te koop aangeboden voor 75.000€.

Troeven
- hotspot in de levendige stad
- grote bewoonbare oppervlakte
- veel licht

Foto's


Details


Informatieplicht