Appartement

€ 595.000 -

Omschrijving


Uitzonderlijk appartement met high-end afwerking en prachtig zicht

Het appartement is gelegen op de 14de verdieping van residentie Zuiderzicht op het Nieuw Zuid. Een ideaal object voor degene die houdt van design afwerking in combinatie met veel licht en mooie zichten over de Stad.

U betreedt het appartement via de inkomhal met op maat gemaakte vestiaire. Vervolgens heeft u de lichte leefruimte met open keuken afgewerkt met composiet marmer en voorzien van de beste toestellen van Miele. De vloeren en muren werden afgewerkt met micro-topping. De ingebouwde verlichting is bedienbaar aan de hand van domotica.
Een glazen deur scheidt het leef- van het nachtgedeelte. De afwerking in fineer wordt doorgetrokken in de nachthal. De afwerking van de hoge deuren zonder deurkrukken in hetzelfde materiaal zorgen voor een waar design effect.
Een eerste slaapkamer kan tevens gebruikt worden als bureau of dressing. De master-slaapkamer is voorzien van ingemaakt kastenwerk. De badkamer werd afgewerkt met een ruime inloopdouche en wastafel. Verder is er een berging met aansluitingen voor was- en droogautomaat.

Een eerste terras is bereikbaar via de keuken en slaapkamers en bestaat uit een gedeelte wintertuin met stralers opdat u tijdens de voor- en najaarsmaanden reeds kan genieten van uw terras. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot een tweede groot en open terras met Zuid-ori├źntatie en fenomenaal uitzicht over de Stad, Justitiepaleis en Nieuw Zuid.

Autostaanplaats te koop aangeboden voor 20.000 euro.
Verkoop geschiedt onder BTW.

Kortom een design object voor de stadsliefhebber of een ideale pied-a-terre !

Bijzonderheden:
- Prachtig appartement met hoogkwalitatieve afwerking
- Microtopping-afwerking van de vloeren en muren
- Ingebouwde verlichting met domotica
- Op maat gemaakt schrijnwerk
- Vloerverwarming
- Grote terrassen

Foto's


Details


Informatieplicht