Appartement

€ 549.000 -

Omschrijving


Art-deco parel nabij het Stadspark

Vlakbij het Stadspark, in een rustige straat, is dit kleinschalige appartementsgebouw in art-decostijl gelegen. Te voet naar het park, met de fiets naar de stad en zo op de snelweg.
In dit karakteristieke pand uit de jaren '20 bevindt zich dit dromerige art-deco appartement met royale ruimtes en veel licht op de eerste verdieping.

Bij het betreden van het appartement komt men in een ruime inkomhal die voorzien is van een vestiaire.
In de leefruimte, met karaktervol visgraatparket, hoge plafonds en originele ornamenten geven de dubbele deuren achteraan uit op het terras. Ervaar hier een open zicht en idem gevoel.

De afgesloten keuken is volledig geïnstalleerd met de gebruikelijke toestellen. In de nachthal is er ook nog een separaat gastentoilet met handenwasser. Verder is er een berging aanwezig met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Vooraan bevindt zich een ruime slaapkamer die eveneens dienst zou kunnen doen als bureau.
Achteraan bevinden zich de voormalige meidenkamer en master bedroom. De badkamer, met dubbele wastafel, douche en ligbad, is zowel toegankelijk vanuit de master bedroom als vanuit de nachthal.

Kortom, the place to be voor een leuke combi tussen authentiek en hedendaags, veel licht én een terras.

Troeven:
- Authentieke elementen
- Ruimtelijk gevoel
- Drie kelders

Foto's


Details


Informatieplicht