Appartement

€ 3.800.000 -

Omschrijving


Exceptioneel en zonovergoten duplex penthouse met frontaal zicht over de jachthaven, prachtig terras en parkeergelegenheid gelegen in Het Koninklijk Entrepot.

Het appartement heeft driezijdiggevels, waardoor het geniet van een panoramisch uitzicht van 270graden over het stadscentrum met kathedraal en boerentoren - Willemdok met MAS en Jachthaven - Schelde en de havens van Antwerpen.

Via de lift is er rechtstreeks toegang tot het appartement. In de royale en zonnigeleefruimte over de volledige breedte van het appartement blaast een open haard warmte en gezelligheid de ruimte in. Aansluitend bevindt zich de volledigingerichteleefkeuken met bijkeuken voorzien van alle gebruikelijke toestellen. Van hier is eveneens toegang tot een prachtig en royaaloverdektterras van zo'n 62m2 met frontaal zicht over de jachthaven. De nachthal geeft toegang geeft tot twee slaapkamers en een badkamer voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel.

Via de trap of lift bereikt men de verdieping. Hier vertoef je in de masterbedroom bestaande uit een slaapgedeelte, dressing en ruime badkamer voorzien van douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet.
Het unieke aan deze verdieping is de uiterst zonnige bibliotheekruimte met zicht op de haven. Vierde en vijfde slaapkamer met aanpalend een badkamer voorzien van een douche en toilet.

Hier kan u baden in alle luxe door gebruik te maken van uw eigen sauna, stoomcabine, jacuzzi en fitnessruimte.

Ondergrondse garagebox voor 1 wagen te koop aan 70.000,- euro en 2 autostaanplaatsen aan 30.000,- euro per stuk.

Het betreft een exceptioneel appartement waar men vanuit elke kamer een uitzonderlijk en panoramisch zicht ervaart.

Foto's


Details


Informatieplicht