Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen
Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen sluiten sluit

Contacteer ons:

Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen logo
Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen loader
Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen,

Architectuur - M2 Architecten

M2 Architecten

M2 architecten is een multidisciplinair architectenbureau uit Antwerpen met 20 medewerkers en een waaier aan projecten doorheen het Vlaamse landschap.

Het kantoor is reeds meer dan 15 jaar actief in (middel)grote ontwikkelingsprojecten: woningbouw, kantoorbouw, utiliteitsbouw, industriebouw en renovaties. Het werkveld situeert zich voornamelijk in opdracht van stedelijke ontwikkelaars, KMO’s, sociale huisvestingsmaatschappijen, overheden, multinationals en investeringsgroepen. Met zijn jarenlange expertise staat het kantoor garant voor een continue opvolging vanaf de eerste conceptschets tot het laatste uitvoeringsdetail.

M2 architecten beschouwt het ontwerpproces als een constant streven naar het assimileren van een scala aan uiteenlopende parameters. Goede architectuur wordt gecreëerd vanuit een optimaal evenwicht tussen programma, concept, constructie en design. De juiste materiaalkeuze, inplanting, oriëntatie en programmaschikking zorgt voor duurzame gebouwen welke geënt zijn op een lange termijnfilosofie. Flexibiliteit is het uitgangspunt voor het interpreteren en het concipiëren van een programma.

Planning en budget worden nauwgezet gemonitord en doorgedreven (werf)opvolging garandeert een continue kwaliteitscontrole. De kernactiviteiten worden steeds in eigen huis met expertise uitgewerkt. Waar de situatie dit vraagt worden externe, aanvullende partners gezocht voor technische ondersteuning. Men kan hier terugvallen op een vaste poule van ingenieurs en technici voor wat betreft stabiliteit, technieken, epb-regelgeving en akoestiek.

Als betrouwbare partner heeft het kantoor doorheen de jaren een solide basis van terugkomende vaste klanten uit de lokale vastgoedmarkt uitgebouwd.

Lees meer

Realisaties

De Meester, uw huis van vertrouwen

Contacteer ons:Makelaarskantoor De Meester

Jordaenskaai 21, 2000 Antwerpen
T: 03 227 06 36
E: info@demeester.eu

BIV-erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 200.803 - Belgiƫ
BTW-BE 0453.256.254


Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel.

Onderworpen aan de deontologische code van het BIV.

Erkend KwaliteitsLid van CIB

De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder CIB.be

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenAccepteren