Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen
Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen sluiten sluit

Contacteer ons:

Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen logo
Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen loader
Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen,

Architectuur - Tony Fretton Architects

Tony Fretton Architects

Het Britse bureau Tony Fretton Architects werd in 1982 opgericht en wordt geleid door Tony Fretton en Jim McKinney. Het bureau heeft een gerenomeerde internationale reputatie opgebouwd voor hoge ontwerpkwaliteit en professionalisme. Ze staan open voor de ideeën, inzichten en noden van de klanten en beantwoorden creatief en met diepgang van gedachten.

Tony Fretton Architects kent een gerenommeerde internationale reputatie met zowel residentiële projecten als culturele gebouwen. Op internationaal niveau bezorgen ze een ‘best practice’ in ontwerp, organisatie en constructie. Ze leveren een constante ontwerpkwaliteit en projectrealisatie in relatie tot de plaatselijke regelgeving en cultuur. Hun oeuvre varieert van ambassades, gouvernementele en commerciële kantoren, kwaliteitsvolle residenties tot kunstgalerijen en culturele gebouwen. Ze hebben een bewezen aanleg in het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten. Dit resulteert in een duurzaam en aangenaam gebruik van de gebouwen met sociale en economische voordelen zowel binnen het gebouw als het aanpalende publieke domein.

Het ontwerp voor de Lisson Gallery in Londen, voltooid in 1986 en 1992, staat internationaal bekend als een toonbeeld voor tentoonstellingsruimte voor kunst, voor de architectonische beleving die ze creëren en hun sociale engagement met de omringende stad. Deze drie aspecten – voorbeeldig functioneren van ruimte, het creëren van een aangename ervaring en het tot stand brengen van een vruchtbare wisselwerking met de omgeving – zijn de onderliggende motieven in al hun daaropvolgende werk. Na de Lisson Gallery volgden later het Sway Centre in Hampshire (1996), het Quay Arts Centre in the Isle of Wight (1998), Red House in Chelsea (2001), Camden arts Centre in London (2004) en de Britse Ambassade in Warschau (2009). Recent won het bureau de Open Oproep voor het ontwerp van het administratief centrum van Deinze.

Lees meer

Realisaties

De Meester, uw huis van vertrouwen

Contacteer ons:



Makelaarskantoor De Meester

Jordaenskaai 21, 2000 Antwerpen
T: 03 227 06 36
E: info@demeester.eu

BIV-erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 200.803 - Belgiƫ
BTW-BE 0453.256.254


Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel.

Onderworpen aan de deontologische code van het BIV.

Erkend KwaliteitsLid van CIB

De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder CIB.be

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenAccepteren