Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen
Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen sluiten sluit

Contacteer ons:

Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen logo
Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen loader
Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen,

Architectuur - Architecten De Vylder Vinck Taillieu

Architecten De Vylder Vinck Taillieu

In 2009 wordt bestendigd wat er al geruime tijd zat aan te komen: architecten De Vylder Vinck Taillieu - a dvvt - is de nieuwe naam waarrond Jan De Vylder, Inge Vinck en Jo Taillieu hun onderlinge appreciatie, interesses en reeds gerealiseerde werk verder zullen delen. Al ruim voordien weet elk van hen, al dan niet in samenwerking met elkaar, gestaag een zekere verscheidenheid aan projecten te ontwikkelen en te realiseren. Sinds 2009 mag duidelijk zijn dat de oprichting van Architecten De Vylder Vinck Taillieu de gezamenlijke kijk op wat architectuur zou kunnen betekenen precies wel vleugels heeft mogen geven.

Architecten De Vylder Vinck Taillieu wil volledig zijn. Niet alleen ontwerp, maar ook het maken omarmen. Dat is voor  a dvvt het uitgangspunt. Alleen door te weten hoe iets kan gemaakt worden kan ontwerp pas zijn kritische houding uitspelen. A dvvt, wil in het landschap van hedendaagse verwachtingen onverwacht die verwachtingen de gepaste wending geven, waardoor niet alleen wat verwacht wordt ingewilligd zal worden, maar verrassend meer kan worden gevonden. Kritische houding. Niet als loutere geste, maar als levend instrument om verder dan mocht gedacht te kunnen aankomen.

De maatschappelijke taak die architectuur in zich draagt, mag niet onderschat worden. Maar alleen als de architect deze taak op een kritische wijze tegen het licht zal houden, zal deze maatschappelijke taak meer worden dan een loutere invulling van verwachtingen en kans maken op zijn culturele dimensie. De architect heeft daar een beslissende verantwoordelijkheid. a dvvt willen dit onderkennen. De kunde van de architect – de ambacht, de kennis en de kritische houding – is hierbij cruciaal. Die kunde maakt dat hedendaagse verwachtingen zoals culturele duurzaamheid meer kunnen gaan betekenen dan waarvoor ze vandaag al staan. Het métier als sleutel voor de toekomst.

Lees meer

Realisaties

De Meester, uw huis van vertrouwen

Contacteer ons:Makelaarskantoor De Meester

Jordaenskaai 21, 2000 Antwerpen
T: 03 227 06 36
E: info@demeester.eu

BIV-erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 200.803 - Belgiƫ
BTW-BE 0453.256.254


Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel.

Onderworpen aan de deontologische code van het BIV.

Erkend KwaliteitsLid van CIB

De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder CIB.be

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenAccepteren