2850 Boom - Prijs:

Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen logo
Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen loader

In het nieuwbouwproject “Het Kaaigebouw”  gelegen aan de Rupel-kaai te Boom bevindt dit twee-slaapkamer appartement op de derde verdieping. Het kaaigebouw is ontworpen door Architect Binst van Crepain-Binst architecture en is een aan het straatbeeld aangepaste, moderne en tijdloze architectuur. Het nieuwbouwproject grenst enerzijds aan de Kaai als anderzijds aan de markt. Op wandelafstand van winkels. 

Indeling: Inkomhal met gastentoilet. Gezellige leefruimte met directe toegang tot een terras.  Volledig geïnstalleerde keuken met aanpalend een berging met aansluitingen voor was- en droogautomaat.  Hoofdslaapkamer met aanpalend een volledig ingerichte badkamer. Verder nog een slaapkamer en een douchekamer. Mogelijkheid om een slaapkamer in te richten als bureauruimte.

Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats aan 25.000,- euro/stuk.

De afwerking is hoogwaardig met massief eiken parket in de leefruimte, een kwaliteitskeuken van ArcLinea,… Er gaat veel aandacht naar voldoende hoge plafonds ( 2,70 m in de leefruimte ), akoestische en thermische isolatie, goede ventilatie en lage stookkosten.

Wonen aan water en groen gecombineerd met een goede bereikbaarheid. Verkoop onder stelsel van BTW.Info aanvragen

Informatie aanvraag

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenAccepteren