2850 Boom - Prijs: € 481.500

Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen logo
Makelaarskantoor De Meester, Jordaenskaai 21 - 2000 Antwerpen loader

Riante penthouse verdeeld over 2 niveau's met prachtige terrassen in het nieuwbouwproject “Het Kaaigebouw”  gelegen aan de Rupel-kaai te Boom. Het kaaigebouw is ontworpen door Architect Binst van Crepain-Binst architecture en is een aan het straatbeeld aangepaste, moderne en tijdloze architectuur. Het nieuwbouwproject grenst enerzijds aan de Kaai als anderzijds aan de markt. Op wandelafstand van winkels. 

Indeling: Luxueus afgewerkte duplex penthouse met mooie en royale leefruimte en volledig geïnstalleerde keuken. Vanuit de leefruimte toegang tot een mooi aangelegd terras van ca. 55m2. Gestentoilet en berging met aansluitigen voor was- en droogautomaat. Via een trap bereikt men de 5de verdieping waarop uitkomen: 3  slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer, douchekamer en toilet op de nachthal. 

Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats aan 25.000,- euro/stuk.

De afwerking is hoogwaardig met massief eiken parket in de leefruimte, een kwaliteitskeuken van ArcLinea,… Er gaat veel aandacht naar voldoende hoge plafonds ( 2,70 m in de leefruimte ), akoestische en thermische isolatie, goede ventilatie en lage stookkosten.

Wonen aan water en groen gecombineerd met een goede bereikbaarheid. Verkoop onder stelsel van BTW.

 Info aanvragen

Informatie aanvraag

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenAccepteren